Consultanta nutritie Mangalia - Simona Timofte

Tel: 0741 087 588

Simona Timofte

Sunt absolventa a Facultatii de Medicina si Farmacie Victor Babes Timisoara, specializarea Nutritie și Dietetica si am o experienta vasta in patologie (diferite afectiuni), datorita celor 15 ani petrecuti in ingrijirea bolnavilor in sectia de Gastroenterologie dar si 6 ani de Laborator Clinic.

Sunt specializata in dietetica și dietoterapie, pe obezitate, dar si boli ale stomacului, intestinului, hepatite, ciroze hepatice, pancreatite, boli cardiovasculare, diabet zaharat, boli ale tiroidei, intolerante la gluten, boli de rinichi etc.

Imi doresc ca fiecare persoana care vine la cabinetul meu din Mangalia, sa beneficieze de ajutor din experienta mea profesionala dar si de dorinta mea de a oferi sfaturi legate de sanatatea corpului, a mintii si a sufletului. Pentru ca toate sunt interconectate intre ele. Noi nu suntem doar corp sau doar suflet.

De obicei, toti avem cate o situatie dificila in viata, ori din copilarie, ori din perioada maturitate, cand atragem cate o boala sau dezechilibre in corp. In spatele fiecarei boli exista o cauza psiho-emotionala. Nu putem trata doar simptomul (boala) fara sa aflam cauza (emotia).

Are o vorba vraciul Ruben: ,,nu poti sa-l lecuiesti de boala pe om, daca nu-l pui sa-si verse tot oful din suflet. Buba nu e boala, buba e in sufletul lui.”

Acceptarea emotiilor negative, iubirea si dragostea fata de noi si de oameni, credinta si rugaciunea, duce la sentimente de usurare, de implinire si de fericire.

Te astept la cabinetul meu de nutritie din Mangalia.

Cu ce te pot ajuta?

Te rog sa accesezi serviciul pe care il doresti

doresti o dieta pentru pierdere in greutate si nu ai o boala cronica(afectiune)

doresti o dieta pentru pierdere in greutate dar ai o boala cronica(afectiune)

doresti o dieta pentru o boala cronica(afectiune)

doresti o dieta pentru a te ingrasa si nu suferi de nicio boala cronica

Practici un sport in regim amator si doresti o dieta in acest sens

Doresti o dieta pentru copii intre 6 ani si 12 ani(scadere/crestere ponderala sau boala)

In cazul in care niciunul dintre serviciile mele nu corespunde cu ce doresti, revino la pagina anterioara si alege alt consultant.

Citeste articolele publicate de Simona

ro_RORomanian