omega3

Acidul gras omega 3 face curatenie in corpul nostru…

Acidul gras omega 3 face curatenie in corpul nostru…

Stii ca efectele nocive ale grasimilor rele pe care le consumam (in cantitati industriale) pot fi combatute cu alte grasimi care se numesc ,,bune”? Este curios nu?

Adica daca esti mare consumator de carne si de prajeli este foarte bine sa consumi pe langa acestea, uleiuri si alimente ce contin acid gras omega3. Sa iti dau un exemplu: daca doresti un gratar sau un snitel, combina-l totdeauna cu o salata cu un ulei cu continut mare de omega 3, daca mananci o omleta cu sunca, pune si o lingurita de seminte de in macinate proaspat, pe loc. Daca ar trebui sa numesc cel mai important ulei care n-ar trebui sa lipseasca din alimentatia noastra, as numi fara sa stau pe ganduri uleiul de in.

De ce uleiul de in?

ulei de in omega 3

Pentru ca uleiul de in contine acel acid gras Omega 3 care are efecte uluitoare asupra organismului uman.

Pe langa faptul ca previne aparitia unor boli se poate folosi cu succes si in tratarea unor afectiuni. Iti dau doar cateva exemple pe care acest acid gras le are asupra  corpului nostru: ne ajuta sa invatam si sa memoram mai usor, ne protejeaza creierul de efectele toxice ale mancarii de la fast-food-uri adica acele grasimi nocive care ne ingroasa arterele, scade si normalizeaza colesterolul si trigliceridele sanguine, etc. Bineinteles ca mai sunt si alte alimente cu continut mare de omega 3 precum semintele, nucile, pestele, soia…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian