Cora Henderson

Transformarea spectaculoasă a unei tinere, la 1 an după ce a renunțat complet la fast food. Cum arată acum.(sursa: stirile ProTV)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

O tânără de 22 de ani din Australia care a reușit să își învingă dependența de fast food a reușit o transformare spectaculoasă: a slăbit 30 de kilograme în doar un an.

Cora Henderson lucrează ca o însoțitoare de zbor și spune că nu a realizat cât de mult s-a îngrășat până când și-a vizitat părinții la începutul anului 2020. Ajunsese să cântărească 95 de kilograme, iar familia ei cu greu a recunoscut-o.

„Când m-a luat mama de la aeroport, abia m-a recunoscut. M-a așezat pe scaun și m-a întrebat dacă e totul în regulă. Mă gândeam că am luat în greutat, dar nu am realizat cât de mult și eram prea leneșă ca să fac ceva în privința asta. Cheltuiam cam 30 de dolari australieni (aproximativ 20 de euro) pe zi la McDonald’s”, a povestit ea pentru news.com.au.

Cora lucrează acum la un call center, după ce și-a pierdut job-ul de însoțitoare de zbor în timpul pandemiei și susține că stilul de viață haotic pe care îl avea înainte a făcut-o să ia în greutate.

În pauzele dintre zboruri se simțea letargică și mergea la fast food-urile din aeroporturi ca să “să omoare timpul” până la îmbarcare. Ea spune că, în cele din urmă, și-a dat seama că mâncarea nesănătoasă pe care o consuma nu îi face bine, iar după o discuție cu mama sa s-a înscris la o sală de fitness.

A renunțat complet să mai mănânce la fast food dar și la băuturile nesănătoase, pe care le-a înlocuit cu apă. Astfel, în doar un an, Cora a dat jos 30 de kilograme.

„Am început să mănânc foarte multe proteine și legume. Am eliminat complet zahărul. Acum mă simt uimitor”, a spus ea.

Cora Henderson
sursa: Instagram/Cora Henderson

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian