Nutritionist Adriana Petrescu

Slăbire cu nutriționist specializat

  • Membru Ordinul Practicienilor de Medicină Complementară și Alternativă al Uniunii Practicienilor de Medicină Alternativă (OPMCA) – Diplomă de calificare profesională nivel 5 conform CNC, recunoscută internațional
  • Tehnician nutriționist în cadrul Centrului Medical dr. Luca, Medicover – Pitești
  • Tehnician nutriționist colaborator în cadrul grădiniței „Universul copilăriei” – Pitesti
  • Tehnician nutriționist în cadrul clinicii AB Medica – Pitești
  • 2021 – Tehnician nutriționist în cadrul cabinetului individual de nutriție „Nutriționist Adriana Petrescu” – Pitești
  • Evaluare medicală prin biorezonanță – Quantum Resonance Magnetic Analyzer

Specialist în Nutriție Dietoterapie și Biorezonanță

Adriana Petrescu este o tânără care a luptat o bună parte din adolescența sa, cu fluctuații mari de greutate, încercând, ca mulți alții, zeci de diete empirice. Abia când și-a dorit schimbarea cu adevărat și a înțeles că „ești ceea ce mănânci” și-a transformat alimentația și a inclus mișcarea în programul său zilnic.

Atrasă tot mai mult de domeniul nutriției, a decis să-și schimbe complet cariera și a urmat diverse cursuri de specializare din dorința de a-i ajuta și pe alții să dobândească sănătatea, greutatea și starea de bine la care visează.

În prezent este mama a două minunății de copii. La fiecare sarcină a acumulat circa 23 kg în plus, însă, după 9 luni post-partum, respectând rigorile propriilor programe, a redobândit greutatea inițială.

Adriana Petrescu pregatire profesionala

Arii de expertiză

Nutriție

La AP Nutrition nutriția este definită ca educație pentru sănătatea clientului și preocuparea de a-i pune la dispoziție tot sprijinul moral și fizic de care are nevoie în atingerea scopului său.

În amalgamul de „informații general valabile” răspândit pe tot cuprinsul internetului se regăsesc diverse mituri, diete empirice, hipocalorice, fără substrat științific, dar care poate părea ca au un efect pozitiv pe moment. Însă de cele mai multe ori acestea au efecte negative greu de reparat pe termen lung.

AP Nutrition înseamnă tranziția la un stil alimentar sănătos, cu grijă pentru aspectul pielii, hidratare optimă, optimizarea nivelului de minerale și vitamine, modificări corporale controlate în raport cu nevoile nutriționale individuale.

Dietoterapie

Dietoterapia (sau terapia nutritionala) este o metoda de tratament ce are la baza redobandirea starii de sanatate cu ajutorul alimentelor natural, oferind organismului nutrientii de care are nevoie pentru atingerea nivelului optim de sanatate fizica, mentala si emotionala.

Exista o serie de afectiuni care pot fi tratate cu ajutorul terapiei nutritionale:

– disfunctii digestive: constipatie,diaree, intoleranta alimentara, balonare, boala Chron, paraziti, candida, pancreatita, ulcer, alergii/intolerante alimentare

– boli cardiovasculare: nivel crescut al colesterolului, hipertensiune, ateroscleroza, cardiopatie ischiemica

– boli autoimune

– diabet

– afectiuni renale

Articole

In cazul in care niciunul dintre serviciile mele nu corespunde cu ce doresti, revino la pagina anterioara si alege alt nutritionist.

ro_RORomanian