Manuela Vasiliu

Buna!

Sunt Manuela Vasiliu, nutritionistul tau online. Dacă dorești să îți îmbunătățești dieta, să iți atingi obiectivele și să înveți să iubești gustul mâncării adevărate, sunt aici pentru a te ajuta. Vreau să schimb modul în care privești mâncarea, să te ajut să creezi obiceiuri durabile și să realizezi că mâncarea reală este cea mai simplă modalitate de a crea un stil de viață sănătos pe care îl iubești.

Primul pas în îmbunătățirea dietei și menținerea ei pe termen lung, este să să urmezi un program de nutriție care să funcționeze pentru viața reală. O dietă bazată pe o alimentație benefică pentru nevoile individuale, fără reguli rigide sau înfometare.

Programele mele de coaching online în domeniul nutriției sunt concepute pentru a oferi o abordare personală și personalizată adaptată obiectivelor stabilite. Sunt aici pentru a fi coach, mentor și ghid pentru a te ajuta să iți atingi obiectivele de sănătate și abia aștept să încep.

De ce Manuela Vasiliu?

Iti ofer planuri structurate în detaliu, cu gramaje specificate pentru grupele de macronutrienți principali și în același timp flexibile. Îți va plăcea abordarea și o să ai rezultate din prima săptămână.

„Programele mele sunt adaptate in funcție de obiectivele și aspectele pe care tu dorești să le imbunătățesti privind greutatea corporală, alimentația, somnul, managementul stresului. Este bucuria, misiunea și pasiunea mea, ca eu să te ajut în acest proces de transformare a celei mai bune versiuni din tine. O energie infinită stă la baza fiecăruia dintre noi dacă știm să o folosim! Aștept cu drag să incepem o călătorie frumoasă împreună !”
Manuela Vasiliu

Programe de nutritie

1. Consiliere nutrițională online

De ce am creat acest program? Consilierea Online inseamnă că poți să-ți aduci nutriționistul acasă și să accesezi oricând in funcție de programul tău o sesiune de consiliere/ consultanță pe zona de obiceiuri alimentare și nutriție.

2. Program slăbire fără înfometare

Ce inseamnă acest program? Aduc o susținere în procesul tău de slăbire, ne întâlnim de 2 ori în mediul online, unde stabilim împreună, plan alimentar personalizat in funcție de programul și timpul tău, adecvat modului tău de viață indiferent care ar fi acela.

3. Individual Coaching + program individual

Care sunt beneficiile și Cum funcționează? Adevăratul potențial al corpului tău se manifestă doar atunci când ai întenția de a găsi echilibrul, de a păși în afara zonei de confort! Atunci vei avea capacitatea de a jongla armonios cu toate provocările intâlnite.

4. Program pentru copii și adolescenți

Care sunt beneficiile și Cum funcționează? Adevăratul potențial al corpului tău se manifestă doar atunci când ai întenția de a găsi echilibrul, de a păși în afara zonei de confort! Atunci vei avea capacitatea de a jongla armonios cu toate provocările intâlnite.

5. Mindfulness și echilibru prin alimentație

Acest program, iți va oferi cea mai frumoasă surpriză din viața ta, pentru că te incurajează să te redescoperi, să te ințelegi mai bine, să te accepți așa cum ești, să faci alegeri conștiente și inspirate pentru un stil de viață sănătos și să devii cea mai frumoasă versiune a ta!

6. Program nutrițional diversificare bebeluși

Rolul nostru ca părinți, înca din primii ani a copilului, este să-i creem cel mai potrivit program de mese, de obiceiuri și o educație cultivată pe gust și pe alegeri sănătoase. Copilul poate invăța de mic, ce inseamnă un comportament alimentar sănătos.

Articole

In cazul in care niciunul dintre serviciile mele nu corespunde cu ce doresti, revino la pagina anterioara si alege alt nutritionist.

ro_RORomanian