Nutritionist - Cristina Butoiu

0726 103 171

nutritionist Cristina Butoiu

Poti reuși, orice ar fi, important e sa-ti doresti. Singura nereușită este sa nu incerci.

Lumea fitnesului m-a “guvernat” tot timpul, m-am documentat extrem de mult și ulterior, la îndemnul unei prietene dragi mie, am ales să urmez și cursurile Academiei Fitness Scandinavia, care m-au certificat ca Tehnician Nutriționist, diplomă ce m-a ajutat să devin parte din echipa Cronos Med– specializare tehnician nutritionist și remodelare corporală si nutritie generala.

Absolventa a Academiei de Nutritie, lucrez in domeniul frumosului de 15 ani. Acum mai bine de 8 ani am avut un plus de 30 kg. Stiind toate efectele obezității, am decis sa ajut oamenii din jurul meu.

Am urmat cu succes, cursurile “Academiei de Poliție Alexandru Ioan Cuza”, însă ulterior mi-am dat seama că o carieră în acest domeniu nu este “direcția” în care aș vrea să merg.

Servicii

Planurile mele de slăbire tin cont de stilul dvs. de viața, vârsta, inaltime, greutate, rata metabolica si preferințele culinare ale clientului.

Pe langa planul de slabire, ofer si un plan basic de antrenamente sportive pentru acasa sau la sala. Imi place sa motivez pe cei din jur, iar in aceasta calatorie a pierderii in greutate, vom fi impreuna.

Program slabire

A fost o provocare pentru mine sa incep un program de slabire cu ea. De ce? Pentru ca anterior a fost intr-un program de slabire intr-o clinica renumita de slabire, si vedeam...

Read More

In cazul in care niciunul dintre serviciile mele nu corespunde cu ce doresti, revino la pagina anterioara si alege alt consultant.

ro_RORomanian