Programul Cardio FIT

Victor Benescu

Victor BENESCU

Ştiu că este destul de greu atunci cînd te duci la sală şi nu ştii cum să te antrenezi, ce să mănînci şi cînd. De cele mai multe ori destul de frustrant chiar, mai ales dacă eşti „expert” în nutriţie , poate şi în fitness.

Experienţa mea în sport şi cursurile absolvite te pot ajuta

Cand nu mai poti, mai poti putin!

Ce face Cardio FIT?

Imbina medicina alopata cu sportul, nutritia, consilierea si spiritualitatea

Cardio FIT este o premiera in Romania, un concept actual care vine in intampinarea acelor persoane care vor sa scape de kilogramele acumulate in plus, excesiv.

Consiliere pentru dezvoltare personala

Consultanta si Antrenament Mental in Sport

Acest program îmbină technici de spiritualitate cu programe de nutriţie şi exerciţii fizice. Aşa cum spune şi numele programului urmînd acest program îţi vei face un Update general,fizic şi mental reuşind să priveşti viaţa ta dintr-o perspectivă cu totul diferită de trecut.

Datorită diferitelor probleme ce apar în viaţa noastră sunt perioade cînd pur şi simplu  nu mai înţelegem ce se întimplă cu noi şi cu viaţa noastră. Acest program de recuperare fizico-emoţională a apărut tocmai din nevoia de a ne putea upgrada la noile cerinţe ale vieţii şi ale noastre în legatură cu noi şi cu viaţa noastră.

Programul cuprinde mai multe etape ,are o durată standard de 7 zile ,dar se poate prelungi la cerere. Cele mai profunde 7 zile din viaţa ta vor cuprinde :
a. tehnici de meditaţie
b. sedinţe de consiliere pe diferite probleme
c. tratamente cu bioenergie ( dacă situaţia o cere )
d. exerciţii fizice
e. masaj de relaxare şi terapeutic,reflexoterapie
f. noţiuni de nutriţie şi alimentaţie

Cardio Fit

Vei învăţa cum să elimini defintiv obiceiurile şi deprinderile nesănatoase din viaţa ta .

Un UPDATE general !

Consiliere pentru dezvoltare personala

Vă prezint mai jos cîteva probleme comune multora dintre noi care se pot rezolva cu ajutorul unui Consilier pentru Dezvoltare Personală

  • Sunt foarte deprimat(ă)
  • Sunt o persoană cam timida şi aş vrea să mă pot exterioriza mai mult, să îmi pot exprima stările, trăirile, sentimentele, etc…
  • Eu si soţia ne certam cam mult în ultimul timp şi nu ştiu cum să procedez pentru a pune capăt acestor certuri
  • Mă pierd cu firea foarte uşor şi des cu copiii mei
  • Din cauza stresului , fumez şi mananc prea mult
  • Vreau să îmi găsesc un job care să mi se potrivească
  • Nu mă pot regasi după o desparţire , divorţ
  • Nu pot trece peste decesul unui membru al familiei mele ( apropiat )
  • Vreau să îmi găsesc partenerul(a) de viaţă

Acestea sunt doar cîteva dintre problemele destul de des întilnite în viaţa de zi cu zi a noastră. Consilierii pentru Dezvoltare Personală sunt acele persoane formaţi profesional şi acreditaţi pentru a acorda consiliere personlă centrată pe problemele de zi cu zi din viaţa cotidiană o oamenilor.

Există o suprapunere destul de mare între consiliere şi psihoterapie. Atat consilierea cat şi psihoterapia sunt procese care folosesc aceleaşi metode teoretice şi care accentuează nevoia de a valoriza clientul ca persoană,pentru a le spori capacitatea de autoajutorare şi responsabilitate pentru propia persoană.

Consilierea se poate destinge de psihoterapie prin faptul ca psihoterapia are de-a face mai mult cu tulburări psihice decît consilierea ,psihoterapia este mai lunga, mai profundă ,asociată cu cadrul medical şi centrată pe deficienţe ,de vreme ce consilierea este centrată pe comportament normal, probleme cotidiene şi procesul de învăţare pentru a preveni repetarea problemelor prezente şi sporirea potenţialui mental.

Deci clientul va fi cel care va alege soluţia cea mai potrivită pentru a rezolva situaţia lui actuală ,evident cu sprijinul consilierului.

Modelul de consiliere preferat de mine este următorul:

1.RELAŢIONARE

….adică se începe stabilirea unei relaţii de colaborare între noi.

2.ÎNŢELEGEREA

…. clarificarea şi extinderea situaţiei  problemă atît din partea consilierului cît şi a clientului.

3.SCHIMBAREA

…. asistarea clientului în schimbare astfel încît situaţia problemă să fie abordată mai eficient decăt în trecut şi rezolvată definitiv !

Consultanta si Antrenament Mental in Sport

Din ce în ce mai bine din toate punctele de vedere!

În ziua de astazi, în rîndul sportivilor de performantă ,atît amatori cît si profesionisti pregătirea mentală si a unei atitudini potrivite în timpul antrenamentelor si mai ales în timpul competitiei si-a spus cuvîntul prin rezultatele obtinute.

Toate cluburile mari din întreaga lume îsi pregătesc sportivii la cel mai înalt nivel atît fizic cît si mental,apelînd la cei mai buni specialisti în domeniu.
Marele  pugilist  Cassius Clay,era vestit în întreaga lume de automotivarea pe care o facea înainte de competitii, de tacticile de intimidare ,prin atitudinea si afirmatiile verbale pe care le facea la adresa adversarilor pe care urma să îi întilnească în ring. L-am ales ca exemplu pe Cassius Clay pentru că el a demonstrat că în sport pe lîngă o pregătire fizico-tactică pe masură ai nevoie si de o atitudine mentală potrivită,adică cea de învingător.

Consiliere Individuală – şedinţe individuale în care prin folosirea tehnicilor specifice consilierii ajutam clientul să îşi rezolve situaţia problemă. Şedinţa durează 60 de minute.

Consiliere maritală – şedinţe de cuplu în care se identifică problema, prin tehnici specifice consilierii după care se lucreaza împreună cu specialistul la soluţionarea problemei. Şedinţa durează 60 de minute.

Consiliere adolescenţi – şedinţe individuale identificarea şi rezolvarea problemei prin tehnici specifice consilierii, sprijinirea adolescentului în descoperirea vieţii conform concepţiei şi valorilor lui. Şedinţa durează 60 de minute

Consiliere în Nutriţie şi Sport – şedinţe individuale în care prin technici specifice consilerii identificam probleme care au dus la creşterea sau scaderea în greutate ,la problemele de sănătate care au aparut ca urmare a sedentrismului şi a unei alimentaţii dezechilibrate. Şedinţa durează 60 de minute.

Consiliere în Orientarea Profesională – descoperirea vocaţiei şi a talentului tău unic . Şedinţa individuală  durează 60 de minute.

Vezi si despre cursul UltraMind E.S.P Sports

Sănatatea este primordială. Doar fiind sănatos îti poti îndeplini misiunea pe acest pămînt ,poti fi de ajutor tuturor celor care au nevoie de tine .Poti obtine îndrumare în a îti regăsi starea de sănatate, nutritia corectă, eliminarea nivelului de stres, o vitalitate si longevitate crescută.

Jose-Silva2
ro_RORomanian