IMPLICA-TE, AJUTA SI CASTIGA!

Intra in comunitatea LIFE Protecta si participa la concurs! Trimite reteta ta sanatoasa si castiga premiul!

concurs cu premii

Publica reteta ta aici si poti castiga un voucher in valoare de 300 lei de la MENAROM!  Ajuta comunitatea, implica-te in proiectul LIFE Protecta, promoveaza alimentatia sanatoasa si castigi!

  • Iti place sa gatesti sanatos?
  • Vrei sa participi la promovarea alimentatiei sanatoase?
  • Vrei sa castigi premiul pus la bataie de MENAROM?
    Daca DA, inscrie-te la concurs si publica aici reteta unui preparat sanatos gatit de tine! 
menarom
Menarom

Menarom iti face viata mai usoara!

Cum se desfasoara concursul?

Foarte simplu: Trimiti prin formularul de mai jos o reteta sanatoasa care sa respecte conditiile si formatul de aici. Nu e nevoie sa cantaresti ingredientele sau sa masori caloriile

Reteta ta va fi jurizata astfel:

  1. Punctajul nutritionistului: Oana Sima  va acorda un punctaj de la 1 la 10 in functie de  beneficiile retetei tale pentru o alimentatie sanatoasa, adica numarul de calorii, ingredientele folosite si modul de preparare.
  2. Punctajul bucatarului: Se va lua in considerare procesul de gatire, cat de complicat sau simplu de gatit e preparatul, timpul necesar gatirii, aspectul preparatului final, si se va acorda un punctaj de la 1 la 10
  3. Nota publicului: Reteta va fi publicata pe pagina de Facebook Life Protecta iar la final se vor numara aprecierile(like-urile) si distribuirile obtinute de fiecare reteta. 10 aprecieri(like-uri) = 1 punct, o distribuire = 1 punct. Aprecierile si distribuirile pentru fiecare reteta se vor cumula in punctaj. Spre exemplu o reteta care va avea 336 de aprecieri si 14 de distribuiri, va obtine 47.6 puncte.

Se va face o medie intre punctajul acordat de organizatori si punctajul publicului. Castiga preparatul cu punctajul maxim. 

Premiul publicului

Din partea publicului, oricine care gateste oricare dintre retetele din concurs si trimite cea mai frumoasa poza cu preparatul final, va castiga si el un premiu surpriza pus la dispozitie de magazinul online de electrocasnice Menarom, care este sponsorul acestui concurs.

Retetele vor fi publicate atat pe pagina de Facebook LifeProtecta, cat si pe site-ul www.life-protecta.com

Atentie!

Dorim sa promovam doar alimentatia sanatoasa si un mod de preparare cat mai facil, nu vor intra in concurs si nici nu vom publica  retete cu aport caloric ridicat, multe grasimi, ingrediente super procesate si nici deserturile cu mult zahar. De asemenea nici preparatele super complicate care necesita tehnici avansate de gatire sau timp foarte mult

Toate retetele trimise vor fi disponibile pe site si pe pagina de Facebook Life protecta, alaturi de poza ta(daca doresti), indiferent daca au fost sau nu castigatoare.

[wpuf_form id="2282"]
ro_RORomanian